Huurlinnen

1. Horecalinnen 

Voor een vlotte samenwerking is een voldoende grote voorraad linnen zeer belangrijk. De aankoop van dit linnen betekent een grote hap uit uw budget. Daarom biedt De Witte Vlinder u ook de mogelijkheid dit linnen te huren. Dankzij onze huurformule kan u de voordelen van huurlinnen combineren met de lagere wasprijzen van eigen linnen. Wij bieden u de vrije keuze uit het gamma van verschillende topleveranciers. U kiest kleur, kwaliteit en afmetingen, wij geven u onafhankelijk advies omtrent prijs/kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Uw voordelen van onze huurformule zijn:

  • U betaalt enkel huur voor de eerste 75 (restaurantlinnen) of 100 (bedlinnen) wasbeurten. Daarna enkel de lagere wasprijs.  Dit betekent een besparing die kan oplopen tot 35% !
  • Dankzij onze gunstige aankoopvoorwaarden (we kunnen het linnen aankopen tegen groothandelsprijs) is huren even voordelig als zelf aankopen. Bovendien laat het u toe de kosten van het tafellinnen mooi te spreiden.
  • Volledig vrije keuze qua kwaliteit, kleur en afmetingen.
  • Geen gevaar voor een tekort aan linnen. Wij beheren in samenspraak uw linnenvoorraad en zorgen voor tijdige aanvulling of vervanging van het linnen.
  • Geen kleine lettertjes in onze overeenkomst die u langer binden dan u zelf wenst. U kan de overeenkomst altijd stopzetten door de restwaarde van het huurlinnen te betalen. Het linnen wordt dan uw eigendom en uw verplichtingen vervallen.

Ook indien u liever niet wenst te huren bieden wij u zeer goeie condities voor de aankoop van uw linnen. Als wasserij kunnen wij u bovendien volledig onafhankelijk adviseren over de voor- en nadelen in levensduur en onderhoud van de verschillende kwaliteiten.

2. Instellingswas

Ook voor rusthuizen, ziekenhuizen, scholen enz. bieden wij dezelfde mogelijkheden om linnen te huren. Daarbij kan niet alleen het plat linnen (lakens, fluwijnen e.d.) maar ook arbeidskledij gehuurd worden. Ook hiervoor werken wij samen met toonaangevende leveranciers uit de sector zoals Sarco en De Berkel.

Wenst u meer info of een vrijblijvend(e) bezoek/offerte ? Mail uw gegevens naar info@dewittevlinder.be en wij nemen spoedig contact met u op.